Style at Your LifeStyle at Your Life

About


Mijn naam is Daniella, 

Mijn grote passie is fotografie en het digitaal bewerken ervan. Op locatie probeer ik op een zo natuurlijk mogelijke manier te fotograferen. Daarbij leg ik graag emoties en sfeer vast en kijk ik naar detail. 

Naast dat ik bruiloften en andere gelegenheden vastleg, fotografeer ik ook regelmatig voor online marketing doeleinden. Bedrijfs- en website fotografie vergen speciale digitale bewerkingen waardoor de digitale foto's geschikt zijn voor reproductie van reclame materiaal.

Dit jaar ben ik mijzelf gaan toeleggen op bruidsreportages. Belangrijke kernzaak voor mij is, meedenken met u als bruidspaar, het is namelijk jullie dag  die ik mag vastleggen. Ik hou dan ook goed in de gaten dat alle gewenste foto's worden genomen. Ben flexibel; zal me onopvallend tussen uw gasten bewegen om  ervoor te zorgen dat jullie trouwdag mooi, persoonlijk en vakkundig wordt vastgelegd. 

Na deze dag volgt uiteraard het digitaal bewerken van alle foto's, deze zijn na bewerking allemaal uw eigendom. Aansluitend bied ik optioneel aan een fotoboek(en) te maken met een door jullie uitgekozen selectie. 


Style at Your Life

Contact Formulier

E-Mail ist nicht gültig.
Bitte beantworten Sie die Frage korrekt.

Als je informatie over een aanbieding wilt of suggesties hebt om onze service te verbeteren dan vernemen wij dat graag. We zijn je graag van dienst.

Thank you! Your submission was successfully sent :-)×
Opps! Some went wrong... Your submission did not go through :-(×

Style at Your Life

– Gemaakt met liefde  in Holland –

Style at Your Life® is een geregistreerd merk